Головна Культура У КАПЛИЦІ ПРИКОРДОННИКІВ ОСВЯТИЛИ ІКОНОСТАС

У КАПЛИЦІ ПРИКОРДОННИКІВ ОСВЯТИЛИ ІКОНОСТАС

У Кінологічному навчальному центрі 18 листопада відбулася знаменна подія. Персонал центру, жителі та гості міста зібралися з нагоди храмового свята та освячення іконостасу у міжконфесійній капличці Архістратига Михаїла, що знаходяться на території військової частини.

Урочисті заходи розпочалися із зустрічі Архієрея Єпископа СокальськоЖовківського Петра Лози. Після завершення торжества присутні процесійно пішли до каплиці, де й відбувся чин Благословення та освячення іконостасу.
Архієрейську Службу Божу очолив Преосвященний Владика Петро Лоза, у співслужінні з настоятелями храмів Великих Мостів, Белза, Сільця, Кам’янкиБузької, Львова та військовими капеланами.

В недалекому 2012 році настоятелями храмів різних конфесій міста: отцем Володимиром та отцем Дмитром було освячено місце під капличку, розпочате спорудження стін, встановлення хреста. І в знаменний день 27 листопада відбулося відкриття та освячення міжконфесійної каплиці Архістратига Михаїла.

За шість років існування каплички налагоджена духовна праця з військовослужбовцями, працівниками та членами їх родин, які знаходять тут душевний спокій та Божу благодать.

Після Служби Божої преосвященний Владика Петро Лоза побажав усім військовослужбовцям навчального центру та парафіянам Божої ласки, многих і благих літ. Військовий капелан Центру отець Василь подякував усім хто долучився до цієї святої справи.

Наш кор.