Головна Культура Відбувся творчий звіт вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості м. Белз

Відбувся творчий звіт вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості м. Белз

Традиційний творчий звіт вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості м. Белз відбувся для всіх, хто побажав поринути у дивовижний світ мистецтва та дитячої творчості. Позитивні емоції, приємні враження та щирі посмішки – все це панувало в залі під час виступу дітей, які протягом навчального року відвідували гуртки БДЮТ.

Звітний концерт був присвячений Дню матері. Учасники та гості свята ніби потрапили у чарівний світ творчості. Захоплюючі роботи вихованців вражали високим рівнем майстерності, різноплановістю дитячих ідей і спробами їх вираження. Кожен присутній не залишився байдужим.
У святі взяли участь вихованці драматичного гуртка, далі юні вокалісти торкнулись сердець щирими голосами і чистими нотками з глибин дитячої душі, заспівали пісні про маму. Своїми рухами чарували зал вихованці хореографічного гуртка виводячи веснянку. На закінчення свята виступили керівники гуртків Ольга Бубній та Галина Бубній з піснею «Моя сорочка вишиванка».

Навчальний 20162017 рік був насичений яскравими подіями і невтомною працею юних дарувань, які володіють неймовірними талантами і прагнуть їх розвивати. А у відповідь, Будинок дитячої та юнацької творчості завжди радий бачити тих, хто бажає пізнати себе, занурившись у чарівний світ мистецтва.

На завершення концертної програми зі словами подяки виступила директор БДЮТ Наталія Васькевич, яка нагородила вихованців та керівників гуртків грамотами та подяками.

Галина БУБНІЙ, керівник гуртка «Юний журналіст».