Головна Культура ЯРМАРОК «ДІТИ – ДІТЯМ»

ЯРМАРОК «ДІТИ – ДІТЯМ»

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний благочинний ярмарок «Діти – дітям» до Дня Святого Миколая у Сокальській загальноосвітній школі ІІІІ ст. №4. Цей рік не став винятком.

11 грудня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Відбувався ярмарок у приміщенні шкільної їдальні, тому всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.

Участь у благодійному ярмарку традиційно взяли учні 511 класів. Учні 14 класів теж долучилися до шкільного свята, із задоволенням купуючи те, що продавали їхні колеги. Тим більше, що було стільки усього смачного.

«Таке ж і вдома можна щодня поїсти і будьде купити, – дивувалися з цього мамипродавці, які напередодні готувалипридумували, а під час ярмарки допомагали дітям це все продавати, – але тут все для них особливо смачне». Яскраві та привабливі солодощі «йшли» на «Ура».

Виручені від продажу смаколиків кошти, підуть на придбання подарунків дітям, що потрапили в скрутну життєву ситуацію чи належать до соціально незахищених верств.

Загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам та учням, які з задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи.

Ольга ЗАЯЦЬ,

педагог-організатор Сокальської ЗШ IIII ст. №4.