Головна Культура З 12 по 16 березня в Домашівській ЗШ ІІІ ст. проходив тиждень...

З 12 по 16 березня в Домашівській ЗШ ІІІ ст. проходив тиждень духовності

Щоб наша молодь стала тією силою, яка робить світ кращим, щоб хлопці та дівчата вже зараз вчилися жити похристиянськи та пізнавали духовний світ, у нашій школі саме під час Великого посту проведено тиждень духовності.

Святе Письмо навчає: «Не хлібом єдиним житиме людина, а кожним словом, що походить з уст Божих». До слова Божого, як невичерпного джерела Божої мудрості, зверталися весь тиждень учні Домашівської ЗШ ІІІ ст. під час тижня духовності, який переслідував мету: наблизити учнів до Бога, нагадати усім про дні Великого посту, замислитися над своїми вчинками і в майбутньому стати освіченою, доброю та побожною людиною.

Під час тижня духовності провели Хресну дорогу для дітей та молоді «Тернистий шлях Ісуса Христа, Сина Божого». Священик Олег Мрицак закликав дітей та вчителів відвідувати Божий храм, думати про духовний світ, намагатися бути чуйними, добрими, милосердними не лише у час Великоднього посту. Спільна молитва дітей і вчителів, спільна Хресна дорога обов’язково залишать добрий слід у серцях дітей, стануть жертвою в ім’я повноцінного і змістовного нашого життя.

Також в рамках тижня духовності були проведені виховні бесіди, перегляди біблійних фільмів, в коридорі була організована виставка духовної літератури: «До спасіння одна лиш дорога».

Віримо в те, що зерна Божої науки, засіяні під час тижня духовності, рясно зійдуть і дадуть хороші плоди. Час Великого посту – період особливої призадуми над своїм життям, пережиття страсних мук Господа, щоб гідно прийняти Його безцінний дар відкуплення кожного з нас від гріха через смерть на хресті.

Надія СЛУКА, вчитель основ християнської етики Домашівської ЗШ ІІІ ст.

Фото Галини Петрашкевич.