Головна Спорт ДЕПУТАТ РАЙОННОЇ РАДИ ІГОР ПЛЕЧІНЬ – НАЙКРАЩИЙ ТЕНІСИСТ ЛЬВІВЩИНИ

ДЕПУТАТ РАЙОННОЇ РАДИ ІГОР ПЛЕЧІНЬ – НАЙКРАЩИЙ ТЕНІСИСТ ЛЬВІВЩИНИ

У Львові відбулися змагання фінальної частини V спартакіади серед депутатів обласної ради, міських (міст обласного значення), районних, міських, сільських та селищних рад області.

Депутати змагалися у таких видах: волейбол, настільний теніс, шахи, футбол, шашки. У змаганнях з настільного тенісу реноме найсильнішого знову підтвердив Ігор Плечінь (команда Сокальської районної ради). Друге місце серед жінок за сокальчанкою Юлією Новосад. Наші волейболісти посіли третє місце, а шашкісти – четверте.

Переможці і призери нагороджені медалями, кубками і грамотами. У загальнокомандній першості за підсумками усіх видів програми спартакіади команда депутатів Сокальщини посіла загальнокомандне третє місце, поступившись Миколаївському та Яворівському районам.

У склад збірної команди області, яка візьме участь у фінальній частині VI Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів в місті Чорноморську Одеської області 1217 червня, увійшов депутат Сокальської районної ради Ігор Плечінь, який візьме участь у змаганнях з настільного тенісу.
Честь збірної Сокальщини захищали (на фото): Роман Лисик, Любомир Калитовський, Михайло Ваврів, Мар’яна Копейка, Тарас Юхим, Юлія Новосад, Олег Федченко, Ігор Плечінь, Наталія Конічик, Роман Волос, Тарас Костюк.

Роман ВОЛОС,
депутат Сокальської районної ради.