Головна Спорт ФУТБОЛІСТКИ СОКАЛЬЩИНИ – СРІБНІ ПРИЗЕРИ

ФУТБОЛІСТКИ СОКАЛЬЩИНИ – СРІБНІ ПРИЗЕРИ

На сокальському стадіоні «Сокіл» відбулися змагання з мініфутболу серед жіночих команд за програмою ХХVІІ комплексних спортивних ігор Львівщини. Їх організаторами виступили управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Безпосередньо організацію та проведення змагань забезпечував відділ молоді та спорту Сокальської районної державної адміністрації та головна суддівська колегія.

З вітальним словом до учасників звернулися заступник голови Сокальської районної державної адміністрації Микола Поліщук, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович та автор цих рядків. У змаганнях взяли участь футболістки зі Самбора та Нового Роздолу, Буського, Миколаївського, Радехівського, Самбірського, Яворівського та Сокальського районів.
Щира подяка групі «SMSки» з Радехівського району, яка провели черговий етап обласного фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» та підтримувала енергетику змагань запальними танцями під час перерв між іграми.

У результаті захоплюючих матчів, призерами стали Миколаївський, Сокальський та Яворівський райони, які нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Наш район представляли Олеся Семенюк, Христина Шуляк, Христина Назар, Марія Атаманчук, Катерина Прихідько, Ольга Твердовська, Ірина Сідельник, Руслана Скіба, Вікторія Моісєєва, Оксана Семенюк, Мар’яна Смалюх та Ірина Лучкова. Тренер Сергій Васько. Вітаємо футболісток Сокальщини та бажаємо наснаги й нових перемог!

Мар’яна КОПЕЙКА, начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА.