Головна Спорт «ГАЛИЧХУТРО» – ЧЕМПІОН

«ГАЛИЧХУТРО» – ЧЕМПІОН

У спортивній школі «Соколяни» відбулось нагородження переможців та призерів чемпіонату Сокальщини з волейболу 2017-2018 рр.

Кубки та медалі вручили голова районної ради Микола Пасько, заступник голови РДА Микола Поліщук, голова Сокальської федерації волейболу Ігор Тріска.
У вищій лізі чемпіоном стала команда «Галичхутро» на чолі з Володимиром Сичиком.

Друге місце – село Забужжя (капітан команди Василь Хтей), а третє – Свитазів (тренер Володимир Логін).

У першій лізі переможцем стала команда села Хоробрів (тренер Ігор Береза), друге місце – волейболісти Лучиць (граючий тренер Олег Федченко), третє – Поториці на чолі з сільським головою Тарасом Юхимом.

Чемпіонат проходив у два кола, з жовтня по квітень, і подарував численним вболівальникам цієї популярної гри на теренах нашого краю чимало позитивних емоцій.

Федерація волейболу Сокальського району висловлює щиру подяку всім добродіям, які підтримують розвиток волейболу і дбають про залучення молоді до здорового способу життя. Це – директор «Галичхутро» Василь Муха, фермер Ігор Хом’як, директор школи Андрій Костюк, Хоробрівський, Лучицький та Поторицький сільські голови – Володимир Сава, Володимир Черечін, Тарас Юхим, вчитель Забузької школи

Сергій Васько.

Роман ПЛЕТІНКА, секретар Сокальської федерації волейболу.