Головна Спорт «КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ 2018»

«КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ 2018»

З 23 по 28 вересня у м. Галич Івано-Франківської області проходили Всеукраїнські змагання «Козацький гарт2018». Мета яких – це формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності та зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти.

Львівську область третій рік підряд представляла команда учнів Сокальської загальноосвітньої школи ІІІІ ступенів №4. У складі команди були: Софія Процак, Катерина Кренжель, Яна Вапінська, Діана Динюк, Руслана Василяшко, Софія Хома, Ілля Кушнір, Станіслав Ющак, Владислав Вибранець, Роман Марчук, Костянтин Шевчук та Назар Боднар.

Чотири дні учасники 21 команди зі всієї України боролися за призові місця. Відповідно до регламенту проведення змагань учасники змагались у виконанні таких вправ як «човникового» бігу, стрибках у довжину з місця, стрибках через скакалку, естафеті, перетягуванні канату, конкурсі знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху, а також презентували свій заклад освіти.

Сокальські учні були першими з бігу (Костянтин Шевчук – І місце, Роман Марчук та Діана Динюк – ІІ місце), другими – у стрибках у довжину (Назар Боднар), п’ятими – у естафеті.

У загальнокомандному заліку наші учні зайняли IV місце. Команду до змагань підготували учителі фізичного виховання Ігор Петришак та Михайло Сташишин.
Вітаємо учнів та їх тренерів, дякуємо за гідний виступ і жагу до перемоги у Всеукраїнських багато ступеневих змаганнях, бажаємо нових спортивних перемог та у наступному році перевершити свої результати!

Ольга ЗАЯЦЬ,•вчитель Сокальської загальноосвітньої школи ІІІІ ступенів №4.