Головна Спорт МОЖЛИВО Й ВОНИ ЗІГРАЮТЬ У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ

МОЖЛИВО Й ВОНИ ЗІГРАЮТЬ У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ

Футбольний матч прем’єрліги України між командами «Верес» Рівне та «Зоря» Луганськ, який відбувся на «Арені Львів», приніс дітям з Сокальського району багато позитивних емоцій.

На футбольному полі вони спостерігали боротьбу двох непоступливих одна одній футбольних команд та вчитись мужності і самовіддачі на прикладі дорослих.
А вже після завершення футбольного поєдинку маленьких шанувальників очікував такий бажаний сюрприз. У присутності лідерів української прем’єрліги, воротаря «Зорі» Андрія Луніна та гравців команди «Верес», капітана Сергія Борзенко і воротаря Олександра Бандури, юні любителі футболу отримали подарунки від благодійного Фонду «Розвиток футболу України».

Діти з Карова, Хлівчан, Угнова вдячні клубу «Верес», для якого важливо, щоб футбольні поєдинки за їх участі відвідували не тільки представники футбольних шкіл, але й усі діти, і отримували радість від гри в футбол, бажання приходити на футбольні баталії.

Футбол – це, перш за все, гра, яка приносить відчуття успіху та впевненості дітям та дорослим, підносить їх зацікавленість і дружбу.

А футболісти української прем’єрліги допомагають здійснювати мрії юних шанувальників. Тож ми, дорослі, маємо великі сподівання і вважаємо, що на Сокальщині кількість дитячих команд і дітей, які обирають здоровий спосіб життя, значно зросте.

Віктор ТУРІЙ.
Фото автора.