Головна Спорт ПОПУЛЯРИЗУЮТЬ ДІВОЧИЙ ФУТБОЛ

ПОПУЛЯРИЗУЮТЬ ДІВОЧИЙ ФУТБОЛ

У ДЮСШ «Соколяни» відбувся відкритий урок з футболу тренера ДЮСШ «Буг» Сергія Васька, в якому взяли участь понад 40 дівчат та юні футболістки з міст Великі Мости, Белза, селища Жвирка, сіл Тартакова, Забужжя, Поториці, Стенятина, Ульвівка, Низів та Карова.

Перед початком уроку дівчат привітали начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА А. Мандрик, директор Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Я. Тарасюк, які від імені управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА вручили комплект футбольної форми, а від обласної федерації футболу – 10 м’ячів.

На цьому заході були присутні Галина Єременко та Руслана Скіба – першопрохідці жіночого футболу на Сокальщині. Вони поділилися досвідом гри у дівочий футбол і отримали подяки від відділу молоді та спорту райдержадміністрації за популяризацію дівочого футболу.

Після тренувальних занять відбулись змагання серед дівчат, які були поділені на шість команд.

Турнір проведений за ініціативи ДЮСШ «Буг» (директор Василь Сидор) та за сприяння Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Всі учасники змагань одержали медалі, солодощі, а переможці – кубок.
Мар’яна КОПЕЙКА,•головний спеціаліст відділу молоді та спорту Сокальської РДА.