Головна Спорт ПРОЯВИЛИ СИЛУ ДУХУ І… ПЕРЕМОГЛИ

ПРОЯВИЛИ СИЛУ ДУХУ І… ПЕРЕМОГЛИ

Сокальське відділення Фонду соціального страхування України у Львівській області взяло участь у проведенні регіонального етапу змагань VI Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», який відбувся на базі Миколаївської районної дитячоюнацької спортивної школи.

У спортивному заході взяло участь шестеро учасниківспартанців, потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання, які змагались в шести видах спорту: шахи – Богдан Кузнєцов та Юрій Кепещук, дартс та бомбаскет – Олександр Шатайло, армспорт – Андрій Смулка; настільний теніс – Ярослав Музика, гирьовий спорт – Андрій Смулка та Богдан Лісецький.

Сокальчани вибороли три призові місця. Андрій Смулка здобув перемогу в армспорті у ваговій категорії понад 85 кг. Серед найсильніших гирьовиків у ваговій категорії понад 85 кг Андрій Смулка був також найсильнішим – посів перше місце, за що нагороджений другою золотою медаллю. У ваговій категоріі гирьового спорту до 85 кг Богдан Лісецький показав другий результат, у нього срібна медаль.
У змаганнях із шахів у командному заліку Сокальський район на другому призовому місці.

Змагання були надзвичайно цікавими. Промайнувши майже на одному подиху, залишили чудові враження й позитивні емоції. А також ще раз продемонстрували незламність людей з обмеженими фізичними можливостями, які проявили силу духу, характер, наполегливість і волю до перемоги. Залучення потерпілих на виробництві, інвалідів праці до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації – одне з головних обов’язків Фонду соціального страхування.

Наші учасники спартакіади гідно представляли район, за що отримали відповідні нагороди.

За підсумками змагань буде сформовано збірну команду Львівської області, яка 1114 вересня візьме участь у фінальній частині Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Ужгороді.

Вітаємо всіх учасників команди та наших призерів, бажаємо здоров’я, добробуту, мирного неба, нових звершень та досягнень!

Оксана ГУЗІЧ, начальник Сокальського відділення Фонду соціального страхування.