Головна Спорт Сергій Васько очолив федерацію футболу

Сергій Васько очолив федерацію футболу

11 березня в Народному домі Сокаля відбулася звітно-виборна конференція федерації футболу Сокальського району.
З обраних 69 делегатів на конференцію прибули 56. На ній були присутні ветерани футболу, зокрема, Андрій Ділай, Ярон Цимборський, Володимир Евель, Руслан Пазюк та інші.
Відкрив її заступник голови федерації, депутат районної ради Олег Солодяк.

Конференція затвердила новий Статут федерації, заслухала звіти голови Степана Чопа, контрольно-ревізійної комісії (Ярослав Підкіпняк), обрала нові керівні органи.
Центральним питанням було вибори нового голови федерації. З двох кандидатів (Сергій Васько та Віктор Середюк), більшістю голосів новим головою обрали Сергія Васька, який виступив з програмою реформування районної федерації та подальшої організації її роботи. Приємно, що після оприлюднення результатів голосування першим привітав новообраного голову Віктор Середюк. Є надія, що вони допомагатимуть один одному в подальшій роботі.

Новообраний голова запропонував персональний склад виконавчого комітету федерації (Андрій Ділай, Андрій Мандрик, Степан Баштик, Василь Сидор, Ігор Келба, Роман Грем). Також обрано КРК у складі трьох осіб (Ярослав Підкіпняк, Євген Матвіїв, Петро Коліда). Привітали новообране керівництво федерації начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА Андрій Мандрик та головний редактор газети «Голос знад Бугу» Василь Сорочук, який, зокрема, наголосив, на подальшій спільній праці у проведенні кубка газети з футболу.

На завершення конференції присутні виконали Український Славень та сфотографувалися на пам’ять.

Наш кор.