Головна Спорт СК «СВИТАЗІВ» – ВОЛОДАР КУБКА ГАЗЕТИ «ГОЛОС З-НАД БУГУ»

СК «СВИТАЗІВ» – ВОЛОДАР КУБКА ГАЗЕТИ «ГОЛОС З-НАД БУГУ»

Як уже ми інформували, 14 жовтня на сокальському стадіоні «Сокіл» команди Свитазева та Себечева зустрілись у запеклому протистоянні у грі за кубок газети «Голос знад Бугу». Сили суперників практично рівні і важко спрогнозувати комусь беззаперечну перемогу. Фортуна була у руках обох команд, а вболівальники на трибунах – у постійній напрузі. Проте кубком і золотими медалями мали нагороджуватися лише переможці. Цього року ними став СК «Свитазів», який здобув перемогу з рахунком 3:2.

Хлопці з СК «Свитазів» цілком заслужено вибороли кубок, вони старались та тренувались для того, щоб футбольний сезон 2017 року показувати блискучий результат. І всі ці старання, насамперед, для вболівальників, адже вони кожної гри своєю присутністю вселяють силу та надію в команду, підтримують у важкі часи. Хлопці безкінечно вдячні всім, хто допомагає та матеріально долучається – це місцева влада, приватні підприємці і вболівальники.

Цього року за ініціативою та проханнями президента спортивного клубу Богдана Табака до команди приєднався Сергій Романовський – офіцер 80ої десантноштурмової бригади. Він – герой України і гордість СК «Свитазів». Сергій для молоді є потужним мотиватором, ми пишаємося тим, що він погодився стати спонсором команди. Така людина, як Сергій Романовський, є прикладом незламної віри і надії, а ще наполегливої праці і позитивного підходу до труднощів. Він довів, що навіть без кінцівки можна бути щасливим – це приклад як для підростаючого покоління, а й для усіх, хто сумнівається в собі.

Зараз СК «Свитазів» святкує свої численні перемоги, а головне здобуття кубка газети «Голос з-над Бугу» і бажають усім командам ніколи не зупинятись, працювати і ставати сильнішими, майстернішими у футболі і щасливішими у житті.
Ганна ТАБАК.

СК «Свитазів» виступав у такому складі: Володимир Магера, Володимир Студінський, Богдан Марущак, Андрій Білик, Павло Бобко, Володимир Хомин, Віктор Сало, Любомир Богун, Іван Тлумак, Андрій Тарасюк, Богдан Табак, Ігор Гарасимчук, Віталік Романчук, Олег Барабаш, Дмитро Волошин, Дмитро Пилипко, Ігор Сідик, Ігор Мандрик, Іван Остапчук, Василь Романчук.

Тренер: Богдан Табак, представник команди: Степан Рибка.
Голи забили: у СК «Свитазів» – Володимир Хомин та Іван Тлумак (два); у ФК «Єдність» (Себечів) – Ярослав Гарасим і Василь Гарасим.

Арбітри: Валерій Бабко, Іван Білецький, Ігор Мусій.
Нагороди вручали голова районної ради Микола Пасько, голова РДА Роман Токай, головний редактор газети «Голос знад Бугу» Василь Сорочук, депутат районної ради Ярослав Гаврилів, начальник відділу молоді та спорту РДА Андрій Мандрик, голова федерації футболу Сокальщини Сергій Васько.

Знімки Володимира Піхоцького.