Головна Спорт Сокальчани вдало виступили на Всеукраїнському юнацькому турнірі з легкої атлетики у Львові

Сокальчани вдало виступили на Всеукраїнському юнацькому турнірі з легкої атлетики у Львові

У Львові відбувся XIX Всеукраїнський юнацький турнір з легкої атлетики, приурочений пам’яті українського спортивного медика та спортсмена Ярослава Тягнибока.

Учасників змагання привітав Олег Тягнибок, син легкоатлета та голова ВО «Свобода», який наголосив, що у кожному змаганні головне – участь, бо саме вона визначає силу спортсмена. А якщо той наполегливий, то одного дня обов’язково переможе.
За підтримки обласної організації ВО «Свобода» участь у цих змаганнях взяла команда легкоатлетів Сокальської ДЮСШ «Соколяни». Призерами змагань стали: Олекса Лагно (стрибки у висоту), Людмила Кваснюк (стрибки у довжину).
Хороші особисті результати показали: Роман Марчук, Каріна Оверко, Анна Гоба, Максим Кравчук, Данило Сич, Дмитро Нелюбін, Анастасія Придаток, Даяна Бурчин, Віктор Медвідь, Наталя Чумак. Команду підготували тренери відділення легкої атлетики Олена Кретів та Марія Пікунова. Велике спасибі ВО «Свобода» за підтримку команди легкоатлетів Сокальської ДЮСШ «Соколяни», які посприяли участі у змаганнях.

Роман ПЛЕТІНКА, директор ДЮСШ «Соколяни».