Головна Спорт Спорт об’днав родини

Спорт об’днав родини

Родини учнів 4 класу Стаївської ЗШ ІІІ ст. імені Осипа Лещука показали справжній приклад дружби та взаєморозуміння у сім’ї, взявши участь у веселому загальношкільному святі «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Назва дійства говорить сама за себе.

Поєднавши спорт, розваги і здорову конкуренцію, організатори свята, вчителі школи Оксана Валько та Ольга Гулич, зуміли зробити його захоплюючим для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – не лише спортивна платформа, але і пропаганда сімейних цінностей.
Юні артисти, учні 79 класів, під керівництвом вчителя музичного мистецтва Любові Ганиш організували прекрасні музичні паузи, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання спортивної сім’ї. Участь у заході брали п’ять родин. Різні за інтересами, вподобаннями, професіями, дорослі не втратили найголовнішого: молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.

Проведення спільних родинних шкільних свят свідчить про те, що у нас дійсно здорові, міцні сім’ї, в яких батьки і діти поважають один одного, які завжди підтримують школу.
Оригінальними були конкурси і завдання: естафета «Кенгуру», перегони «Вежа», «Садіння картоплі», конкурс «Зав’яжи стрічку». Тож доводилося татам, мамам і діткам стрибати, бігати, тренувати координацію рухів. А головне – демонструвати дружбу і командний дух!

Абсолютним переможцем змагань стала сім’я Прободяк. Інші сім’ї перемогли у номінаціях: «Найшвидші» (сім’я Лінинських), «Найвідважніші» (сім’я Яремів), «Найспритніші» (сім’я Новосад), «Найнаполегливіші» (сім’я Юрків). Але головне, звичайно, що перемогла ДРУЖБА!

Директор школи Мирослава Ігнатюк, як голова журі, привітала усіх учасників дійства і наголосила про те, що дуже важливо, щоб співпраця школи і учнівських родин зміцнювалася, тоді наші зусилля не будуть марними і матимуть справжній результат. Адже у нас спільна мета – виховати грамотну, здорову, успішну молоду людину, яка знайде своє місце у суспільстві, як активний громадянин і патріот своєї землі.

Ольга НОВОСАД, голова батьківського комітету класу.