Головна Цікаво «Евакуатор Сервіс»: швидка допомога для транспортування автомобіля

«Евакуатор Сервіс»: швидка допомога для транспортування автомобіля

Кількість автомобілів на вулицях великих міст з кожним роком невпинно зростає. Не є виключенням і Львів. Така тенденція стає причиною виникнення дорожньо-транспортних пригод. Під час поломки машини потрібно доставити її у сервісний центр. Компанія «Евакуатор Сервіс» https://evakuator.services/lvov/ пропонує послуги транспортування автомобілів у Львові. Замовити спецтранспорт можна цілодобово без вихідних.

Які послуги надає компанія «Евакуатор Сервіс»

Мабуть, кожен із водіїв хоч раз стикався з проблемою, коли під час руху глохне машина. Така неприємність може статися з автомобілем будь-якої марки. Не застраховані від поломок і нові авто. Якщо пригода сталася на вулиці зі жвавим трафіком, потрібно якнайшвидше прибрати машину з дороги. Водії можуть скористатися допомогою родичів чи друзів. Та зайняті люди не завжди можуть прийти на підмогу.

Компанія «Евакуатор Сервіс» пропонує послуги евакуатора у Львові. Диспетчери завжди на зв’язку, тому що користуються багатоканальним телефоном. Сервіс надає послуги цілодобово без свят та вихідних. У наявності автопарк з широким переліком спеціальних автомобілів, які здатні задовольнити різні потреби.

Працівники мають додаткові засоби, які допомагають завантажити зламаний транспортний засіб (домкрати, крани-маніпулятори, візки, компресори та ін.). Компанія здатна виконати широкий перелік робіт, які не завжди можуть виконати інші транспортні організації:

  • перевезення автомобілів різних марок та розмірів;
  • транспортування спеціальної техніки;
  • доставка високогабаритної техніки та машин;
  • надання клієнтам технічної допомоги (зарядка акумулятора, заміна колеса тощо);
  • доставка деталей чи палива до місця пригоди.

Що потрібно вказати при замовленні послуг

Досвідчені диспетчери, які працюють у компанії «Евакуатор Сервіс», підберуть евакуатор відповідно до конкретної потреби. Проте при подачі заявки потрібно вказати місце, де трапилася пригода, марку, тип, модель автомобіля. Важливо уточнити характер несправності: поломка двигуна, акумулятора, прокол коліс, блокування коробки передач тощо.

Евакуатор прибуває на місце пригоди в середньому за півгодини. Водію потрібно мати при собі посвідчення, технічний паспорт на автомобіль. Таким чином співробітники компанії запобігають можливості викрадення транспортного засобу. Середня вартість подачі евакуатора по місту становить 450 грн. Остаточну вартість послуги уточнює диспетчер під час замовлення послуги.