Головна Культура В Сокалі відбувся звітний концерт хореографічного колек­тиву народного танцю «Веселка»

В Сокалі відбувся звітний концерт хореографічного колек­тиву народного танцю «Веселка»

«З УКРАЇНОЮ У СЕРЦІ!»

Таку назву мав звітний концерт зраз­кового хореографічного колек­тиву народного танцю «Веселка» КУ «Народний дім м. Сокаль» (ке­рівник Надія Ганіткевич), який відбув­ся 19 травня в Сокальському на­родному домі. В залі панувала тепла атмосфера, це було справ­жнє свято танцю, яке розпочалося з благословення митрофорного протоієрея, настоятеля кафедраль­ного собору Петра і Павла, отця Ярос­лава Кащука. Ведучими свята були Аліна Коберенко та Юлія П’ятковська.

Чарували глядачів своєю май­стерністю 95 дітей різного віку. На сцені вирувала атмосфера бурхли­вих емоцій, один танець змінював інший і вся сцена вигравала весел­ковими барвами. Кожен номер – це нові, яскраві костюми, які вдало підібрані до кожного сценічного но­мера. Глядачі щирими оплесками оцінювали кожен танець. Щирих слів вдячності заслуговує художній керівник та постановник ансамблю Надія Ганіткевич, яка відкриває та примножує юні таланти колективу. Від початку заснування колективу завойовано 108 кубків та дипломів, з них – 23 володарі Гран-прі!

За сумлінну працю, відродження українського народного танцю та вагомий внесок у культурне над­бання українського народу, керів­ника колективу, Надію Ганіткевич нагороджено грамотою Сокаль­ської міської ради, яку вручив за­ступник голови міської ради Володимир Огінський.

З вітальним словом до юних тан­цюристів та їхніх батьків зверну­лися: начальниця відділу культури, релігій та туризму Червоноград­ської РВА Руслана Антонюк та де­путат Сокальської міської ради Олег Кожушко. Вони побажали їм нових творчих злетів та успіхів у танцювальній царині. На завершен­ня керівник ансамблю Надія Ганіт­кевич подякувала своїм таланови­тим дітям за невтомну працю, а батькам – за підтримку та розуміння.

Любов ПУЗИЧ.

Фото Юрія Рижка.