Головна Спорт У вищій лізі Сокальського району з волейболу чемпіоном стала команда «Галичхутро»

У вищій лізі Сокальського району з волейболу чемпіоном стала команда «Галичхутро»

Начальник відділу молоді та спорту РДА Мар’яна Копейка та голова федерації волейболу Сокальщини Ігор Тріска вручили нагороди чемпіонам та призерам чемпіонату Сокальського району 2018-2019.

Чемпіонат тривав з жовтня 2018 р. по травень 2019 р. в два кола.

У вищій лізі чемпіонами стала команда «Галичхутро» – представник Володимир Сичик, друге – у ДЮСШ «Соколяни» (юнаки 2004 р. н.) – тренер Степан Кулик, третє – у волейболістів с. Забужжя – представник Василь Хтей.

У першій лізі перше місце посіла команда с. Поториця на чолі з сільським головою Тарасом Юхимом, друге – с. Хоробрів – представник Ігор Береза, третє – «Ветерани» м. Сокаль – представник Михайло Ваврів.

Волейбол на Сокальщині вже багато десятиліть популярна гра і це засвідчують виступи команд Сокальщини на всіх рівнях: районних, обласних, всеукраїнських, міжнародних.

Федерація волейболу робить все, щоб цей вид спорту був масовий і доступний мешканцям Сокальщини. На нагороджені відзначено й найстаршого учасника чемпіонату – Миколу Ларіна («Ветерани»), який у свої сімдесят подає приклад молодшому поколінню, а Владислав Левицький, 2005 р. н. («Соколяни») має в кого набратись досвіду.

Роман ПЛЕТІНКА, секретар федерації волейболу Сокальщини.