Головна Спорт ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ

ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ

Якщо мріємо про щасливе зав­тра, то мусимо вкласти усе найкра­ще в наших нащадків.

1 червня – День захисту дітей – відзначили у м. Угнів з думкою про підростаюче покоління. Хто б міг подумати, що прийде війна і діти потребуватимуть особливої опіки. Загублені, осиротілі, налякані – ось так можна описати дитинство після 2022 року.

Ми повинні докласти особливих зусиль, щоб якось нагадати ма­леньким громадянам, що все у них буде якнайкраще.

Радісне свято влаштували представники ПП «Західний Буг», а саме: керівник підрозділу смт. Жвирка Юрій Думич та стар­ший менеджер з роботи з пайови­ками Юлія Гринюк за ініціативи військових Протиповітряної оборо­ни України, які захищають наше небо від агресії ворога.

У суботу, 1 червня, учні – люби­телі футболу Угнівської ЗШ отри­мали нові переносні футбольні ворота, сітки для воріт, якісні м’ячі. Доповнили щастя юних футболістів солодкі подарунки: напої, морозиво від підприємця Василя Паращака.

Щоб розвивати партнерство, потрібно починати з елементар­ного. Тепер можна запрошувати у місто дитячі футбольні команди для проведення змагань високого рівня. Це буде цікаво як місцевим жителям, так і молоді з навколишніх сільських місцевостей.

ГО «Арсенал-Угнів» вдячний тренерам Миколі Степованому, Володимиру Сементуху, Павлу Холяві, Віктору Турію та нашим надійним меценатам, котрі завжди радо допомагають!

Тепер бажання поганяти м’яча у юних футболістів посилиться.

Більше б таких урочистих захо­дів, щоб діти відчували, що у них справжнє дитинство.

 

Мирослава ОЛІЙНИК.