Головна Спорт ДЮСШ «Соколяни» – бронзові медалісти на чемпіонаті України «Дитячої ліги» з волейболу...

ДЮСШ «Соколяни» – бронзові медалісти на чемпіонаті України «Дитячої ліги» з волейболу серед юнаків

БРОНЗОВІ МЕДАЛІ У «ДИТЯЧІЙ ЛІЗІ»

У м. Хирів відбувся чемпіонат України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2009 р. н. У ньому взяло участь вісімнадцять команд, які були поділені на три підгрупи.

У підгрупі «Б» виступили: ВК «Рись» ДЮСШ м. Стрий, КДЮСШ №1 м. Луцьк, ДЮСШ м. Овруч Житомирської обл., ДЮСШ №2 м. Івано-Франківськ, Ірпінська ДЮСШ м. Ірпінь, Сокальська ДЮСШ «Соколяни».

Перемігши команди у підгрупі з рахунком 2:0 та посту­пившись з рахунком 1:2 волейболістам зі Стрия, сокальчани вийшли у фінал.

У фінальній частині ДЮСШ «Соколяни» (на фото) зігравши з коман­дами фіналістами інших підгруп – ДЮСШ ЖМР м. Житомир, ВК «Рись» ДЮСШ  м. Стрий, збірною Кіровоград­ської області, ВК «Вінничина» (збірна Вінницької обл.), ЧОКДЮСШ – КПНЗ ДЮСШ «Чернігів» м. Чернігів.

В підсумку, учні ДЮСШ «Соколяни» зайняли третє місце в чемпіонаті України «Дитяча ліга» й здобули бронзові медалі. Кращими гравцями визнано Вадима Россовського та Миколу Гето.

За відсутності трьох провідних гравців, які знаходяться за кордоном, команда мала б можливість поборотися за чемпі­онство. Тренер-викладач Степан Кулик.