Головна Спорт «ДЗІОН» ЗДОБУВАЄ ЧИМАЛО МЕДАЛЕЙ

«ДЗІОН» ЗДОБУВАЄ ЧИМАЛО МЕДАЛЕЙ

За підтримки районної та міської рад у Сокалі пройшов І етап Кубка Львівської області з каратедо та традиційний турнір «Пам’яті Героїв Крут». Організатори заходу – Сокальський міський центр «Спорт для всіх», федерація КШЧС та клуб «Сокіл».
У Сокальській ЗШ ІІІІ ступенів №2 за першість змагалося 140 спортсменів. Такого рівня змагання відбулися вперше в нашому місті. Клубиучасники змагань: «Миротворець», «Арей», «Самурай», «Сьогун», «Кен Сей», «Фенікс» і організатори «Дзіон».

Почесними гостями були депутат обласної ради Сергій Касян, Сокальський міський голова Вадим Кондратюк, президент Львівської обласної федерації «Каратедо Шотокан» Ігор Богдан, президент Львівської обласної федерації СінСьобу – Богдан Хоминяк, учасник АТО Богдан Орєхов. Головний суддя змагань Сергій Вишневецький.
Особливою гостею стала дворазова чемпіонка Європи з карате львів’янка Катерина Крива.

Так, як змагання проходили з самого ранку, то після офіційної частини відкриття, приємних слів та побажань від гостей, відбулись нагородження за перші досягнення. А далі… далі змагання, перемоги і поразки та надзвичайні емоції.
Хочу відзначити сокальський клуб «Дзіон», який гідно прийняв гостей. Серед здобутків наших каратистів 9 золотих, 11 срібних і 15 бронзових медалей. Вітаємо чемпіонів!

Юлія СОРОЧУК.

Фото автора.