Головна Спорт Футбольний турнір “Прикордоння” цікавий як дітям, молоді так і дорослим

Футбольний турнір “Прикордоння” цікавий як дітям, молоді так і дорослим

Вдруге поспіль у реаліях Великої війни, по-воєнному стримано, 24 серпня є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі, навіть попри щохвилинне зухвале намагання ворога зламати наш дух та знищити нас фізично. З 2014 року цей день набув ще більшої знаковості, адже волю, свободу і незалежність нам доводиться виборювати зі зброєю в руках.

Втім і цьогорічний День Незалежності України відзначений у Червоноградському районі – низкою поважних міроприємств, частина з яких вже стає традиційними.
Звісно головна увага і шана у ці дні – нашим воїнам захисникам, представникам Сил оборони України.

Гарними традиціями уже стає участь для Белзької ОТГ у різноманітних культурних та спортивних заходах призначених для місцевих жителів, військовими Прикордонної застави Угнів та Сил протиповітряної оборони Київської області.

Спільно , військові відвідали місцевий ліцей, школу зробивши дітям подарунки, але найважливішою подією для підростаючого покоління, стало проведення традиційних спортивних змагань, які уже відбулись в нашому районі вдруге.

Футбольний турнір “Прикордоння” цікавий як дітям, молоді так і дорослим .

Цього року у змаганнях за прекрасні нагороди від організаторів була нагода проявити себе дітям 2013-2015 р.н.

Участь у змаганнях прийняли дитячі команди ФК Суходоли, Бродівської територіальної громади, ДЮСШ Жовква, ДЮСШ-2 м. Червоноград, “АРСЕНАЛ”-Угнів, ФК Фаворит Белз, ДЮСШ 1 м.Червонград.

У ході змагань кожна дитяча команда прагнула стати переможцем.
Підтримувати спортсменів зібралося чимало глядачів, які емоційно та жваво реагували на швидкість, згуртованість, спортивні вміння та навички майбутніх футболістів.

Спорт і фізична активність — це не тільки користь для здоров’я та можливість підтримувати інтерес до спорту і здорового способу життя, а й весело проведений час.

Слова вдячності від батьків, усмішки і веселий настрій дітей – все це є найвищою оцінкою та нагородою для воїнів захисників , представників Сил оборони України.

Організатори дитячого футбольного турніру за підготовку та проведення заходу вдячні Українській Асоціації Футболу та фірмі “ПАСАТ-КРОК” м. Львів яка займається виготовленням і забезпеченням нагородами , сувенірами і кубками та медалями спортивних заходів у Львівській області.

Дякуємо дітям, які взяли участь у змаганні та їх батькам за те, що підтримали своїх дітей.

За підсумками футбольного турніру “ПРИКОРДОННЯ” – 2023» переможцем стала дитяча команда “АРСЕНАЛ -Угнів.

Під час нагородження учасники отримали медалі, грамоти та додаткові заохочувальні призи, а ще – море позитивних емоцій!

Тож ще раз вітаємо учасників змагань та дякуємо нашим воїнам захисникам, представникам Сил оборони України, а також наставникам дитячих спортивних команд :

  • ФК Суходоли, Бродівської територіальної громади- Юрій Сурмай,
  • ДЮСШ Жовква, Павло Багрій,
  • ДЮСШ- 2, м. Червоноград, Віталій Заяц,
  • “Арсенал -Угнів” Віктор Турій,
  • ФК “Фаворит”Белз Наталія Кожушко, ДЮСШ- 1 м.Червонград, Володимир Сементух, Микола Степований за те, що пропагуєте корисні та цікаві спортивні традиції!

Бажаємо всім учасникам здоров’я, сили, наснаги, високих спортивних здобутків та перемог!