Головна Спорт Обрано нового голову Федерації футболу Сокальського району

Обрано нового голову Федерації футболу Сокальського району

В актовій залі ЗШ №4 м. Сокаль 9 лютого відбулась VІІ звітновиборна конференція Федерації футболу Сокальського району. Зареєструвались та взяли участь у її роботі 33 делегати.

Представники 12 команд взагалі проігнорували цю подію. Делегати та запрошені гості хвилиною мовчання вшанували пам’ять своїх товаришів, які відійшли у вічність минулого року.

Заслухавши та обговоривши звіт голови ФФС Сергія Васька та звіт голови ревізійної комісії Ярослава Підкіпняка за період 201718 рр., присутні більшістю голосів визнали роботу голови та виконавчого комітету ФФС на оцінку «добре».

Вперше за новітню історію ФФС було зареєстровано лише одного кандидата на голову федерації – Віталія Середюка, який розповів про своє бачення розвитку футболу на Сокальщині. Після нетривалих дебатів відбулось відкрите голосування, за результатами якого було обрано нового очільника ФФС на період 2019-2020 рр.

В. Середюк запропонував делегатам підтримати підготовлений ним список кандидатів у члени виконкому. За результатами обговорення та голосування обрали новий склад виконавчого комітету. У його склад увійшли: Віталій Середюк, Ярослав Тарасюк, Ігор Тріска, Степан Чоп, Богдан Кузнєцов, Степан Лєментарьов, Сергій Матвєєв, Володимир Музичук.

Ревізійна комісія: Ярослав Підкіпняк, Петро Коліда, Іван Ярема.

Дисциплінарний комітет: Володимир Пограничний, Роман Пелех, Богдан Кривчук.

Дякую всім за співпрацю та бажаю новообраному керівництву ФФС успіхів у розвитку футболу району!

До присутніх звернувся представник Соснівки С. Лєментарьов з проханням провести у м. Соснівка благодійний турнір, щоб зібрати кошти для онкохворої дівчинки та отримав підтримку і запевнення колег про допомогу.

Опісля розглянули звернення представників команди с. Яструбичі Радехівського району про включення їх до списку учасників чемпіонату Сокальщини. З цього питання не досягнуто остаточної згоди, тому що це суперечить певним нормам

Статуту ФФС.
Сергій ВАСЬКО.