Головна Спорт У Червоноградському районі був проведений футбольний турнір «Euro­pejskie Dni Dobrosasiedztwa»

У Червоноградському районі був проведений футбольний турнір «Euro­pejskie Dni Dobrosasiedztwa»

В УГНІВЧАН Є ЗАВЗЯТІСТЬ ПЕРЕМАГАТИ

Дні Європи, Міжнародний день дітей цьогоріч в Україні особливі. Адже проводили їх в умовах війни. Україна є частиною Європи і хоче, як ніколи раніше, стати частиною Євросоюзу.

Цьогорічні ці дні в Польщі сильно пов’язані з Україною. Тож на знак вдячності до наших сусідів-поляків, громадська організація ДЮФК «Арсенал-Угнів» Червоноградсько­го району 4 червня провела дитя­чий футбольний турнір «Euro­pejskie Dni Dobrosasiedztwa».

На турнір були запрошені одні з кращих футбольних дитячих команд нашого регіону: «Union Sport Lviv» с. Муроване, ДЮСШ №1 та FC «Krystynopol», дві команди з Червонограда. Діти 2013-2010 р. н., які свій вільний час віддають активним заняттям спортом, здо­ровому способу життя.

Творити добро й робити добрі справи та вчинки – це не важко,
а іноді це просто час, увага.

До дитячого «свята футболу» з великим бажанням відізвались виробник дитячого харчування з м. Дніпро та наші закордонні пар­тнери з Gmina Tyszowce. «Kolo Gospodyn Wiejskich w Wakijowie», які допомагають нам у проведенні різноманітних спортивних заходів. Незважаючи на те, що цього дня при теплій погоді падав дощ, посе­ред команд-учасників не було ді­тей, які б хотіли завершити змагання.

Усі дитячі команди та діти, при­сутні на місцевому стадіоні, а їх було сотня, нагороджені прекрас­ними подарунками, які надали «Kolo Gospodyn Wiejskich w Wakijowie», Gmina Tyszowce.

Варто окремо відзначити профе­сійний ліцей Угнова та місцеву шко­лу за їхні старання, щоб цього дня усі гості найменшого міста в Україні відчували себе безпечно та ком­фортно.

Дитячі футбольні змагання для багатьох дітей Львова, Червоно­града, Угнова були особливими. Вони раділи участі у такому цікаво­му спортивному заході, який про­ходив для них вперше. Особливо треба відзначити завзятість та бажання перемагати в угнівчан, пів команди якої за віком, є наймоло­дшою на турнірі. Добрі вчинки роблять нас щасливішими і здоровішими.

Склад команди «Арсенал-Уг­нів»: Віталій Андрусенко, Максим Дмит­­­­рук, Ігор Федорович, Роман Фе­дорович, Віктор Білодід, Андрій Чорний, Олег Чорний, Владислав Олійник, Роман Костів, Володимир Іваник, Олександр Леуш, Тадей Паньків, Данило Гнатишин.

Віктор ТУРІЙ.