Головна Спорт У «ПРИКОРДОННІ-2023» – ПЕРЕМОЖЕЦЬ «АРСЕНАЛ»

У «ПРИКОРДОННІ-2023» – ПЕРЕМОЖЕЦЬ «АРСЕНАЛ»

Вдруге поспіль у реаліях Великої війни, по-воєнному стримано, 24 серпня є і завжди буде символіч­ним і надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі, навіть попри щохвилинне зухвале нама­гання ворога зламати наш дух та знищити нас фізично. З 2014 року цей день набув ще більшої знако­вості, адже волю, свободу і неза­лежність нам доводиться виборю­вати зі зброєю в руках.

Втім і цьогорічний День Незалеж­ності України відзначений у Черво­ноградському районі низкою по­важних заходів, частина з яких вже стає традиційними.

Звісно головна увага і шана у ці дні – нашим воїнам захисникам, представникам Сил оборони Укра­їни.

Гарними традиціями уже стає участь Белзької ОТГ у різноманіт­них культурних та спортивних захо­дах, призначених для місцевих жителів, військовими Прикордонної застави Угнів та Сил протиповіт­ряної оборони Київської області.

Спільно, військові відвідали міс­цевий ліцей, школу, зробивши дітям подарунки. Але найважливішою подією для підростаючого поколін­ня, стало проведення традиційних спортивних змагань, які уже від­булись в нашому районі вдруге.

Футбольний турнір «Прикордон­ня» цікавий як дітям, молоді, так і дорослим.

Цього року у змаганнях за пре­красні нагороди від організаторів була нагода проявити себе ді­тям 2013-2015 р. н.

Участь у них взяли дитячі ко­манди ФК «Суходол» Бродівської територіальної громади, ДЮСШ м. Жовква, ДЮСШ-2 м. Червоно­град, «Арсенал» Угнів, ФК «Фаво­рит» Белз, ДЮСШ №1 м. Черво­ноград.

У ході змагань кожна дитяча ко­ман­да прагнула стати переможцем.

Підтримувати спортсменів зібра­лося чимало глядачів, які емоційно та жваво реагували на швидкість, згуртованість, спортивні вміння та навички майбутніх футболістів.

Спорт і фізична активність – це не тільки користь для здоров’я та можливість підтримувати інтерес до спорту і здорового способу жит­тя, а й весело проведений час.

Слова вдячності від батьків, ус­мішки і веселий настрій дітей – все це є найвищою оцінкою та нагоро­дою для воїнів-захисників, пред­ставників Сил оборони України.

Організатори дитячого футболь­ного турніру за підготовку та прове­дення заходу вдячні Українській асоціації футболу та фірмі «Пасат-крок» м. Львів, яка займається виготовленням і забезпеченням нагородами, сувенірами і кубками та медалями спортивних заходів у Львівській області.

Дякуємо дітям, які взяли участь у змаганні та їх батькам за те, що підтримали своїх дітей.

За підсумками футбольного тур­ніру «Прикордоння-2023» пере­можцем стала дитяча команда «Арсенал» м. Угнів.

Під час нагородження учасники отримали медалі, грамоти та до­даткові заохочувальні призи, а ще – море позитивних емоцій!

Тож ще раз вітаємо учасників змагань та дякуємо нашим воїнам захисникам, представникам Сил оборони України, а також наставни­кам дитячих спортивних команд: Юрію Сурмаю (ФК «Суходоли», Бродівська територіальна гро­мада), Павлу Багрію (ДЮСШ м. Жов­ква), Віталію Заяц (ДЮСШ-2 м. Червоноград), Віктору Турію («Арсенал» м. Угнів), Наталії Ко­жушко (ФК «Фаворит» м. Белз), Володимиру Сементуху, Миколі Степованому (ДЮСШ-1 м. Чер­воноград), за те, що пропагуєте ко­рисні та цікаві спортивні традиції!

Бажаємо всім учасникам здо­ров’я, сили, наснаги, високих спортивних здобутків та перемог!

Мирослава ОЛІЙНИК,
м. Белз.