Головна Спорт У СК «СВИТАЗІВ» РОСТЕ ГІДНА ЗМІНА

У СК «СВИТАЗІВ» РОСТЕ ГІДНА ЗМІНА

У селі Свитазів урочисто було відкрито чемпіонат району з футболу. Цьогоріч СК «Свитазів» виступають та борються за першість у вищій лізі. Надзвичайно приємно, що так багато людей приєднались до святкування цьогорічного, а свідчить, що старання
членів клубу не є марними.

У цьому сезоні перший офіційний матч був проти копунів із Межиріччя. Було багато небезпечних моментів біля воріт команд, матч тривав із великою напругою як на полі, так і за його межами. Запекла гра закінчилась бойовою нічиєю.

У селі, крім команди, активно тренуються школярі, зокрема, ті, які минулого року вступили до складу дитячоюнацької спортивної школи (директор Василь Сидор), та вже кілька місяців поспіль відвідують заняття з футболу. Цього року керівництво нашої спортивної організації запросило першого заступника голови Львівської федерації футболу Ярослава Грися, котрий, побажавши командам хорошої гри, подарував молодшим футболістам десять м’ячів.

Приємним є й те, що представники органів влади, зокрема районної та сільської ради, сприяють розвитку та пропаганді спорту, зокрема, футболу, на наших теренах.
Футболістів з початком чемпіонату2018 привітали голова Сокальської районної ради Микола Пасько, котрий заявив, що рада готова допомогти з будівництвом нового стадіону, коли у сільській визначать сприятливе місце. Ми щиро надіємось, що незабаром наші футболісти та підростаюче покоління зможуть тренуватись на новому стадіоні, де в майбутньому будуть народжуватись нові легенди футболу.

Вкотре за грою нашої команди спостерігає особливий гість, котрий є для нас потужною підтримкою. Це воїн АТО Сергій Романовський. Ще минулого сезону він приєднався до нашої футбольної родини та всіляко допомагав команді.

Дякуємо настоятелю церкви Пресвятої Покрови отцю Володимиру Августовському за слова благословення для футболістів, бо, насамперед, молитва просвітлює розум, налаштовує тільки на перемогу і наповнює тіло силою, а для нашої команди це неабияк важливо.

Без сенсу вкотре дякувати вболівальникам, бо, напевно, кожен знає, що ми безмежно вдячні усім, хто підтримує спорт у нашому селі, районі та області. І як би дивно не складалось, але звичайна гра здатна об’єднати людей у велику спортивну сім’ю.
У складі нашої команди грали та грають хлопці з інших сіл та міст. Рік за роком кожен докладав зусиль для того, щоб майбутнє покоління росло здоровою нацією. Від імені спортивного клубу «Свитазів» дякуємо за ваші старання та допомогу. У чемпіонаті 2018ого надіємось на дружню гру та хочемо й надалі радувати наших вболівальників новими перемогами!

Ганна ТАБАК.

На знімках: під час футбольного свята у Свитазеві.
Фото Василя Сорочука.