Головна Спорт В Сокалі відбувся перший етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна...

В Сокалі відбувся перший етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

На спортивній базі Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4 28 лютого відбувся перший етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому взяли участь одинадцять сімей. Їх організатори: сектором молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту РДА за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Сокальської міської ради. Змагалися в 5 ігрових естафетах: «Мисливство», «Смуга перешкод», «Сла­лом», «Хокей» та «Єралаш».

Після цікавої та емоційної боротьби перемогу святкувала сім’я Софії Лози (Жвирківська ЗШ: вчитель фізкультури Богдан Пархома), друге місце посіла команда Яни Гнідець (Сока­льська ЗШ І-ІІІ ст. №4: вчитель фізкультури Ігор Петришак), і на почесному третьому місці – сім’я Віталіни Курів­чак  (Сокальський ліцей №1 імені Олега Романіва: вчитель фізкультури Ольга Лаговська).

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Не можемо обійти увагою і  сім’ї Михайла Кожана, Поліни Лясковської та Владислава Гайдука з Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. № 2 (вчитель фізкультури Сергій Лаговський), Дмитра Солов’я та Олега Ковальчука з Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4, Віктора Затірахи, Назарія Павліва та Олександра Кремінець, які склали гідну конкуренцію нашим переможцям.

Отже, за результатами першого етапу, на обласних змаганнях Всеукраїнського фести­валю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 13-14 березня в Сокалі, нашу громаду представ­лятимуть сім’ї Лоза та Гнідець.

Дякуємо всім учасникам та вчителям фізичної культури за підготовку та участь в цих змаганнях, а учасникам обласних змагань бажаємо легких стартів та впевнених перемог!

Мар’яна КОПЕЙКА,
завідуюча сектору молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.