Головна Політика Голова райдержадміністрації та міський голова Сокаля підписали меморандум про взаємне співробітництво

Голова райдержадміністрації та міський голова Сокаля підписали меморандум про взаємне співробітництво

Голова райдержадміністрації Олег Пелих та Сокальський міський голова Вадим Кондратюк 14 березня підписали Меморандум про взаємне співробітництво для поліпшення якості надання адміністративних послуг мешканцям міста та району. Основною метою його реалізації є формування вищого рівня якості надання адміністративних послуг в єдиному міськрайонному ЦНАПі з врахуванням наявного досвіду, кращих вітчизняних та зарубіжних практик.

Голова РДА Олег Пелих повідомив, що торік район отримав гранд, який реалізують цьогоріч. Таким чином, ремонт і встановлення обладнання будуть за кошти Євросоюзу. Це перший в області такий ЦНАП. Його відкриють орієнтовно в липнісерпні. Сокальський міський голова Вадим Кондратюк зазначив, що таке об’єднання надасть можливість людям безпосередньо в одному місці оформлювати усі необхідні пакети документів, опрацьовувати в найкоротший термін.
Меморандум набирає чинності з моменту завершення робіт з облаштування (модернізації) приміщення міськрайонного ЦНАПу та готовності його до екплуатації.

Юлія СОРОЧУК.
Фото автора.