Головна Культура СОКАЛЬСЬКА «ВЕСЕЛКА» НА «ЗІРКОВОМУ ПАРАДІ»

СОКАЛЬСЬКА «ВЕСЕЛКА» НА «ЗІРКОВОМУ ПАРАДІ»

Завзята праця, наполегливість у поєднанні з обдарованістю завжди дають результат. Це стосується не лише дорослих, а й дітей. Мова йде про вихованців ДНЗ №5 м. Сокаль. Дівчатка з колективу «Веселка» неодноразово показували свою майстерність на мистецьких заходах що проводились у нашому місті. Музична керівниця колективу Надія Ганіткевич згуртувала навколо себе обдарованих діток спрямованих на досягнення високих результатів.

24-26 листопада у Львові відбувся міжнародний фестивальконкурс «Зірковий парад2017». Організаторами заходу були всеукраїнська громадська організація «Європейська фестивальноконцертна молодіжна ліга» та продюсерський центр заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігора Нетлюха. Цьогоріч до участі зголосилось близько 400 учасників. Серед колективів були представники з України, а також з Білорусії, Туреччини та Кіпру. Конкурс проходив у номінаціях: вокальне, хореографічне та оригінальне мистецтво.

Сокаль у фестиваліконкурсі представляв дитячий хореографічний колектив «Веселка» (керівник Надія Ганіткевич) з дошкільного навчального закладу №5. Вихованці дитячого садочка не лише гідно представили Сокаль, а й отримали першу премію у номінації хореографічне мистецтво.
Яскравість та професійність діток не залишила байдужими членів журі фестивалю та його учасників. 29 листопада маленькі танцюристки були учасниками зйомок дитячої програми на ТРК «Львів».

Батьки та діти хореографічного колективу висловлюють велику вдячність за титанічну працю Надії Петрівни Ганіткевич. Завдяки її педагогічному підходу, професійним навикам музичного керівника, підбору сценічних костюмів, самовідданості справі, наші дітки досягли такого високого результату.

Оксана Джурій, Марія Романів, Христина Вілюра, Марія Жолнович, Людмила Ситничук, Наталія Вишневська – мами дітей з хореографічного колективу «Веселка».