Головна Культура У Волиці відсвяткували День працівника сільського господарства

У Волиці відсвяткували День працівника сільського господарства

У с. Волиця вже стало доброю традицією щороку з нагоди Дня працівників сільського господарства організовувати свято «Надвечір’я» для людей поважного віку.

Започаткувала це свято, яке має назву «Час рікою пливе…», Стефанія Іванчина. Воно завжди є цікавим і запам’ятовується селянам надовго.

За традицією свято розпочалося розмовою з Богом через молитву «Отче Наш». Зі щирими словами до присутніх звернувся сільський голова Надія Білик. Вона побажала здоров’я, добробуту, благодатної долі, щедрих врожаїв, процвітання і всіляких Божих благодатей.

Ведуча Світлана Стецюк, в кожен захід, який організовує, вкладає часточку своєї душі, старалася додати присутнім гарного настрою – читала вірші, гуморески, розповідала анекдоти, представляла кожного, хто завітав на свято. У залі були й почесні гості – це наші сусіди із с. Переспа на чолі з сільським головою Степаном Кіндратюком. І як ми уже знаємо, традиційно ні один захід чи свято в селі не обходиться без нашого мецената та господаря Олега Іванчини. Веселила і розважала усіх й громадська активістка, колишній вчитель місцевої школи, яку люблять та шанують в обох селах Марія Король.

У залі панували святкова атмосфера, у присутніх був радісний настрій, вони підспівували пісні, які виконували аматори художньої самодіяльності. Весь вечір був пронизаний веселим гумором.

Ведуча Світлана Стецюк та Стефанія Іванчина прочитали дотепний вірш про пенсіонерів: «Ото ж живучі». Весело пройшов майстерклас: «Краков’як», «Пара за парою». Усіх захопив «Пісенний вернісаж», в якому взяли участь усі присутні. Гості надовго збагатилися позитивною енергією. Скрізь було чути радісні привітання, сміх, жарти.
Це було свято душі, можливість поспілкуватися зі знайомими та колегами. Присутні на мить відволіклися від життєвих проблем, і насолоджувалися душевним спокоєм та гармонійним відпочинком.

Ось так щиро, гостинно в родинній та дружній атмосфері пройшло свято «Час рікою пливе», яке, здається, вдалося на славу. Воно відбулося завдяки директору ПАФ «Білий Стік» Олегу Іванчині, який надав спонсорську допомогу, та Стефанії Іванчині, яка була його ініціатором. Музичний супровід здійснював наш односельчанин, співак та музикант Іван Ничай. Велике їм спасибі!

Галина ТРИБУХ, жителька с. Волиця.