Головна Культура Відбулося засідання клубу «Надвечір’я»

Відбулося засідання клубу «Надвечір’я»

19 листопада на дворі було тепло і сонячно. Залишивши повсякденні клопоти, сокальчанки поважного віку поспішали на засідання клубу «Надвечір’я». У приміщенні Благодійного фонду «Карітас»Сокаль їх привітно зустрічала Іванна Павлик, яка очолює клуб. В залі було тепло і затишно. На столах – вишиті скатертини, у вазах – квіти та різні солодощі, які спонсорувала ТзОВ «Ніка».

Засідання клубу розпочали з привітання ювілярів – Людмили Фединишин та Любові Тодорук, яким вручили сувеніри та музичне «вітання» – пісню «День народження». Далі І. Павлик розповіла про святих Дмитра та Михайла, іменини яких відзначали християни у листопаді, та народні прикмети. Член клубу Єлизавета Цар розповіла як зберегти здоров’я у зрілому віці, як турбуватися про себе, ділилась корисними порадами спеціалістів.

Потім звучали пісні молодості під звуки акордеону, які виконувала музичний керівник Лариса Кобрин. Вона також прочитала вірш про маму, яка чекала свого сина. Пісні вдало переплітались з повчальними гуморесками, продекламованими Іванною Павлик.

Присутні дякували організаторам – Сокальському територіальному центру та БФ «Карітас»Сокаль за проведений час, бо з гарним настроєм повернулися в свої домівки. Тож ласкаво просимо літніх людей, які хочуть товариства та урізноманітними своє дозвілля у клуб «Надвечір’я».

Ірина ПРОКОПЧУК, членкиня клубу.