Головна Спорт 14 березня на базі Сокальської ДЮСШ «Соколяни» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського...

14 березня на базі Сокальської ДЮСШ «Соколяни» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я

14 березня на базі Сокальської ДЮСШ «Соколяни» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому взяли участь 18 сімей з територіальних громад нашої області.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися голова Сокальської міської ради Сергій Касян та директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович.

Високі особисті результати показали представники нашої громади: сім’я Гнідець (мама Тетяна, тато Андрій і дочка Яна), які поступились команді з Новороздільської ТГ і посіли друге місце, та сім’я Лоза (мама Катерина, тато Сергій і донька Софія), які вибороли третє місце.

За підсумками змагань в командному заліку Сокальська територіальна громада посіла перше місце.

Переможці та призери фестивалю були відзначені кубками, медалями, грамотами та пам’ятними призами.

Організаторами фестивалю виступили управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та сектор молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Сокальської РДА.

 

ФУТЗАЛ

13 березня на базі ОЛК «Ровесник» прохо­див чем­піонат ГО «Львівська ТО ВФСТ «Колос» з футболу серед дівчат двох вікових груп: 2008-2009 та 2006-2007 р. н. В змаган­нях взяли участь дівочі команди Буської, Жовківської, Червоноградської та Сокаль­ської територіальних громад.

Честь нашої території відстоювали юні фут­болістки ДЮСШ «Буг», тренер Сергій Васько.

За підсумками змагань сокальчанки у двох вікових групах посіли перші місця, були наго­роджені кубками та медалями та здобули право представляти Львів­щину на Всеукраїн­ських змаганнях, які відбудуться у м. Гребінка Полтавської області.

Мар’яна КОПЕЙКА,
завідуюча сектору молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Сокальської РДА.