Головна Спорт Баскетболітси з Сокаля – другі в Дніпрі

Баскетболітси з Сокаля – другі в Дніпрі

Склад команди «Буг» WU14: воротарі – Варя Новікова з Сокаля і Настя Струж з Карова, польові гравці – Настя Шмандровська, Наталя Корнацька з Ульвівка, Яна Харчина, Настя Плечінь зі Жвирки, Таня Коцюб’як, Божена Дуб зі Стенятина. Голи забивали: вісім – Н. Корнацька, п’ять – Я. Харчина, чотири – Н. Шмандровська, один – Б. Дуб.

У м. Дніпро проходив Всеукраїнський баскетбольний турнір 2003-2004 р. н. пам’яті заслуженного тренера України Володимира Миколайовича Ткаченка серед дівчат.  В ньому взяли участь команди Полтави, Дніпра, Марганця, Новомосковська, Тернівки і Сокаля.

Перемігши у підгрупі дівчат з Полтави і Марганця, на шляху до фіналу, здолавши команду Тернівки, сокальчанки зустрічались з баскетболістками Дніпра. На жаль, команда ДЮСШ «Соколяни» у складі Юлі Шелест, Ілони Діси, Анастасії Моісеєвої, Анастасії Трохим, Олі Лучкової, Марти Гануляк, Єлизавети Зубкової, Мар’яни Опацької, Вікторії Дрофич, Дарини Музичук поступилась господарям майданчика і посіла друге місце. Дівчата нагороджені грамотами, пам’ятними футболками, горнятками і значками.

* * *

У Сокалі проходили XXVI обласні спортивні ігри Львівщини з баскетболу серед дівчат.

Перше місце посіла команда м. Червоноград, друге – Сокальський район і на третьому – Пустомитівський.

Ірина ЛУЧКОВА, старший тренер відділення баскетболу ДЮСШ «Соколяни».