Головна Спорт Футзалістки з Сокаля добре грають у футбол

Футзалістки з Сокаля добре грають у футбол

Склад команди «Буг» WU14: воротарі – Варя Новікова з Сокаля і Настя Струж з Карова, польові гравці – Настя Шмандровська, Наталя Корнацька з Ульвівка, Яна Харчина, Настя Плечінь зі Жвирки, Таня Коцюб’як, Божена Дуб зі Стенятина. Голи забивали: вісім – Н. Корнацька, п’ять – Я. Харчина, чотири – Н. Шмандровська, один – Б. Дуб.

У Маневичах (Волинська обл.) проходив Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2003 р. н., пам’яті Є. Бубнюка, який був одним із засновників дівочого футболу на Волині. В ньому взяла участь команда ДЮСШ «Буг» м. Сокаль WU14.
Турнір зібрав команди з багатьох куточків України: Конотіп (Сумська обл.), Чернігова, Луцька, Хмельницького, Львова, ВолодимирВолинського, Ковеля, Локач, Ківерців, Горохова і Маневич. У стартовій грі наші дівчатка приємно здивували організаторів і учасників змістовною грою і впевненою перемогою суперників з Локач 6:3, чим забезпечили собі вихід до наступного кола змагань, і другу гру з Гороховом (яка вже не мала турнірного значення) провели в тренувальному режимі, поступились – 3:7. Це стало добрим уроком для команди. Другого ігрового дня провели три матчі, в яких поступились майбутнім переможцям – команді з Сумської області – 1:6, перемогли Маневичі – 3:2, а у третій грі здолали команду ВолодимирВолинського – 2:1.

У матчі за третє місце сокальчани зіграли з командою Хмельницького: основний час – 2:2, і прикра поразка по пенальті – 4:5 У підсумку четверті з дванадцяти команд, більшість з яких є постійними учасниками і призерами чемпіонатів України.

Фінал: Конотопи – Чернігів – 7:6.

Капітана нашої команди Н. Корнацьку визнано кращим захисником. Склад команди «Буг» WU14: воротарі – Варя Новікова з Сокаля і Настя Струж з Карова, польові гравці – Настя Шмандровська, Наталя Корнацька з Ульвівка, Яна Харчина, Настя Плечінь зі Жвирки, Таня Коцюб’як, Божена Дуб зі Стенятина. Голи забивали: вісім – Н. Корнацька, п’ять – Я. Харчина, чотири – Н. Шмандровська, один – Б. Дуб.

Дякуємо батькам за сприяння в організаціі поїздки. Запрошуємо дівчаток Сокаля і сіл району до нашого дружнього і успішного колективу, а небайдужих шанувальників футболу, до підтримки і розвитку дівочого футболу на Сокальщині, який робить добру рекламу нашому району на теренах України.

Сергій ВАСЬКО, вчитель Ульвівської школи.