Головна Спорт НА «АРЕНІ ЛЬВІВ» – ДІТИ ЗІ СОКАЛЬЩИНИ

НА «АРЕНІ ЛЬВІВ» – ДІТИ ЗІ СОКАЛЬЩИНИ

Відсутність зацікавлення до чемпіонату України з футболу не дозволяє нашій першості розвиватись, рухатись вперед. У такій складній ситуації матчі луганської «Зорі» завжди виняток! Команда не тільки викликає гордість своїми виступами в Європі, але ще й радує яскравим, інтригуючим футболом на внутрішній арені. Згадаємо матчі 2017 р. проти «Динамо», «Олімпіка», «Шахтаря», боротьбу в меншості та інші незвичайні для українського футболу настанови, вказівки від Юрія Вернидуба!

«Зoря» – це все найкраще, це характер, це емоції для українського глядача! Тож у найсміливіших мріях не гадали діти Сокальщини, що отримають від іменитих луганців запрошення відвідати «Арену Львів», бути учасниками матчу Ліги Європи «Зоря» Луганськ – «Атлетік» Більбао. І взяли участь в церемонії відкриття футбольного свята. Знаходитись поруч українських спортсменів, які захищають честь країни на футбольному полі під час урочистого виконання гімну Ліги Європи. Це була справжня несподіванка і подарунок для дітей та їхніх батьків напередодні святого Миколая, новорічних свят, Різдва. Виступи «Зорі» в груповому етапі Ліги Європи завершені. Однак, дитячий футбольний клуб «Арсенал» створений для дітей Угнова, Хлівчан, Карова, без футболу не залишиться.

Маленькі «каноніри» відвідають матч «Зорі» у чемпіонаті України вже цього року. А ближче літніх канікул вирішиться питання участі дитячої академії ФК «Зоря» у турнірі «Європейські дні добросусідства2018», засновником якого є угнівський «Арсенал». Наші футбольні змагання, акції вкотре доводять, що футбол єднає дітей, молодь, дорослих, а також, що не має кордонів. Дякуємо ФК «Зоря» за феєричний сезон 2017 р., за подаровані дітям Сокальщини надії на чудо, за емоції і віру в успіх! Дирекції стадіону «Арена Львів» – за відмінну підтримку та організацію!

Велике спасибі й голові Сокальської РДА Роману Токаю та відділу освіти РДА (Роман Монастирський), які допомогли реалізувати дитячу мрію та сприяють розвитку дитячого футболу на Сокальщині. До нових зустрічей в матчах Ліги Європи!

Віктор ТУРІЙ, житель м. Угнів.