Головна Спорт На футбольному полі«Сокіл» відбулися турніри з футболу серед юнаків

На футбольному полі«Сокіл» відбулися турніри з футболу серед юнаків

МІНІ-ФУТБОЛ

На футбольному полі КЗ СРР ЛО «ФСК «Сокіл» відбулися турніри з футболу серед юнаків двох вікових груп 2008-2009 та 2006-2007 р. н., присвячені Дню фізичної культури та спорту.

У молодшій віковій групі взяли участь п’ять команд – з сіл Сілець, Ільковичі, Сви­тазів і Стенятин та міст Червоноград та Со­каль.

За підсумками змагань перше місце посіла команда юнаків ДЮСШ № 2 м. Червоноград, друге – за юнаками Сокаля (тренер С. Мат­вєєв), бронзові нагороди отримали футбо­лісти з Ількович (тренер В. Логін).

В старшій віковій групі взяли участь команди юнаків сіл Сілець, Ільковичі та смт. Гірник, міст Белз та Сокаль.

У цікавих і напружених поєдинках серед призерів три команди набрали однакову кількість очок і переможців визначили по різниці забитих м’ячів.

Отже, бронзовим призером стала команда м. Белз (тренер Н. Кожушко), срібні медалі отримали юнаки зі Сокаля (тренер С. Мат­вєєв), а переможцями стали вихованці
В. Логіна – гравці з сіл Ільковичі, Свитазева та Стенятина.

Кращі гравці цього турніру: Арсен Скупий та Руслан Маїк в командах Сільця, Андрій Кошлай та Данило Павлів – Ільковичі, Ігор Веклин з Белза, Павло Невиник – Гірник, Юрій Валько та Юрій Юзвик – Сокаль. Кра­щим бомбардиром визнаний Арсен Трохим з команди Сокаля.