Головна Спорт На стадіоні «Сокіл» відбувся турнір з футболу присвячений Дню працівника житлово-комунального господарства

На стадіоні «Сокіл» відбувся турнір з футболу присвячений Дню працівника житлово-комунального господарства

14 березня на стадіоні «Сокіл», що в Сокалі, відбувся турнір з футболу присвячений Дню працівника житлово-комунального господарства. У змаганнях взяли участь команди КП «Сокальжитлокомунсервіс», КП «Сокальводоканал», МКП «Сокальтеплокомуненерго». Команда Сокальської міської ради, яка також брала участь в турнірі, здобула перемогу, але згідно з регламентом змагань та з нагоди Дня працівника житловокомунального господарства відмовилась від призового місця. В підсумку місця розприділились наступним чином: КП «Сокальжитлокомунсервіс» – І місце, КП «Сокальводоканал» – друге, МКП «Сокальтеплокомуненерго» – третє.
Переможець та призери турніру були нагороджені медалями та кубками.

В. о. директора «Сокальжитлокомунсервіс» Галина Рекус висловила подяку Сокальському міському голові В. Кондратюку та працівникам міськради за проведення турніру, привітала футбольну команду комунального підприємства з перемогою та побажала їй перемоги у наступних матчах.

Ігор СИДОР, секретар Сокальської міської ради.