Головна Спорт НОВІ СПОРТИВНІ ВЕРШИНИ ВАСИЛЯ ТЕТЕРКА

НОВІ СПОРТИВНІ ВЕРШИНИ ВАСИЛЯ ТЕТЕРКА

Василь Тетерко

Житель Хлівчан, майстер спорту міжнародного класу Василь Тетерко взяв участь у двох легкоатлетичних змаганнях і повернувся з черговими перемогами. Зокрема, в місті Бровари відбувся півмарафон – Всеукраїнські легкоатлетичні перегони дистанцією 21 км 195 метрів, які організували Броварська міська організація фізкультурноспортивне товариство «Україна» спільно з Київським центром «Спорт для всіх». Наш бігун першим фінішував, подолавши дистанцію з результатом 1 година 23 хвилини і 42 секунди. У змаганнях брали участь 84 спортсмени з різних областей України. Представник з Сокальщини нагороджений грамотою, медаллю та призом.

Чергову перемогу Василь Тетерко отримав в місті Тарнобжег (Польща), де проходив 37 міжнародний легкоатлетичний пробіг на дистанції 10 км. В змаганнях взяли 311 учасників з 6 країн. Україну представляли 8 легкоатлетів, серед яких і вчитель фізкультури Бутинської школи Василь Тетерко. Він подолав дистанцію з результатом 37 хвилин та 2 секунди і виборов перше місце. Переможець нагороджений медаллю, дипломом, кубком та призом. Срібло теж отримав українець, а бронзу – бігун із Словенії.

Бажаємо вчителю фізкультури Бутинської школи Василю Тетерку нових спортивних звершень. Він – гордість Сокальщини, ці нагороди є за його титанічну працю.

Любов ПУЗИЧ.