Головна Спорт Шаховий турнір відбувся у Великомостівській школі

Шаховий турнір відбувся у Великомостівській школі

ТРЕТІЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР

імені Ігоря Олександровича Кірика відбувся у Великомостівській ОЗЗСО І-ІІІ ст.

У ньому взяли участь 62 спортсмени з Львівщини (Великі Мости, Сокаль, Червоноград, Соснівка, Жов­ква, Дубляни) та м. Рівне.

Організатором змагань виступила КУ ВМЦФЗН «Спорт для всіх» Великомостівської міської ради (Мирослав Гбур) за сприяння Червоноградського шахового клубу, керівник якого Ігор Лещищак став головним арбітром змагань.

Великомостівську команду представляли: Назар Гуль, Максим Носаль, Максим Цюпа, Орест Реган, Данило Шевченко, Микола Сас, Юрій Сас, Яна Дац­ко, Владислав Данильчук, Олег та Орест Калитовські.

У номінації безрозрядників початківців перемож­цями стали всі великомостівчани: перше місце – Олег Калитовський, друге – Юрій Сас, третє – Орест Калитовський. У номінації розрядників Назар Гуль і Максим Носаль підтвердили свої розряди. У номінації дівчаток Яна Дацко нагороджена дипломом за активну участь та ІV результат.

В матчі за абсолютне чемпіонство зустрілися наш безрозрядник початківець Олег Калитовський з ІІІ розрядником Червоноградського шахового клубу і в рівній боротьбі поступився, показавши достойний результат. Переможці у кожній номінації нагороджені грамотами та кубками.