Головна Спорт СК GEPARD успішно виступив на чемпіонаті України з Шотокан карате-до

СК GEPARD успішно виступив на чемпіонаті України з Шотокан карате-до

4-6 червня відбувся чемпіонат України з Шотокан карате-до, на якому був при­сутній сам Hitoshi Kasuya, 9 дан WSKF – легенда японського карате! Це вже другі змагання в Україні за його участі – перші пройшли 1 червня минулого року.

На чемпіонаті України були команди з Львівської, Донецької, Дніпропет­ровської, Одеської, Київської та інших областей.

СК GEPARD у складі збірної Львів­ської області, представив 26 спортсме­нів і показав себе на висоті. Гепардівці своїми стараннями принесли в скарб­ницю збірної найбільше нагород у всіх видах програм: 19 золотих, 9 срібних, 5 бронзових.

Тренер команди Олег Матяш привітав спортсменів та їх батьків з достойним виступом: «Я задоволений вашими результатами! Горджуся вами! Ми – спортивна сім’я!»

Графік клубу досить насичений і цікавий. Наша команда 16 червня – спортсмени та їх батьки, вирушають на відпочинок у табір в Болгарію, щоб у новому навчальному році з новими силами приступити до тренувань. Адже восени юні гепардівці у складі збірної України поїдуть на чемпіонат світу в Голландію.

Завжди раді будь-якій спонсорській допомозі та підтримці. На жаль, сьогодні, все лягає на плечі батьків. Тож хто бажає підтримати команду, – зголосіться!

 

Зоряна МОРОЗ, м. Великі Мости.