Головна Спорт Сокальщина гордиться спортивними досягненнями земляків

Сокальщина гордиться спортивними досягненнями земляків

На цих словах акцентував увагу Сокальський міський голова Сергій Касян перед початком чергової сесії міської ради. І справді є чим пишатися: команда Сокальської ДЮСШ «Соколяни» стала чемпіоном України свого віку в чемпіонаті України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2008 р. н., який проходив у Вінниці. З цим високим спортивним досягненням тренерів-викладачів Степана Кулика, Василя Матвійчука та команду у складі Іллі Кіщу­ка, Максима Назара, Арсентія Смулки, Вадима Когута, Владислава Дейнеки, Станіслава Дейнеки, Дмитра Яцентюка, Артема Пігруха, Вадима Россовського, Миколи Васька, Станіслава Упіряченка, Анатолія Бавдиса щиро вітали міський голова Сергій Касян та депутати.

Сергій Касян вручив тренерам-викладачам – С. Кулику та В. Матвійчуку грамоти від міської ради. Гравці команди нагороджені грамотами, медалями та сертифікатом від міської ради на придбання спортивного інвентарю.

Долучився до вітань і депутат Ігор Хом’як, який вручив дітям грошовий подарунок від фракції ПП «Ідея Нації».

Міський голова також привітав депутатів Сокальської міської ради Світлану Ксьонжик та Михайла Вавріва, які в складі команди депутатів Львівщини брали участь в IX Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів всіх рівнів, що проходила у Чорноморську. Високий спортивний рівень показали Світлана Ксьонжик разом із напарником Олексієм Ігнатовим, здобувши призове друге місце з настільного тенісу. У підсумку команда депутатів із Львів­щини була шостою.

Бажаємо усім нових спортивних злетів.

Наш кор.