Головна Спорт СОКАЛЬСЬКІ ШАШКІСТИ – ТРЕТІ В ОБЛАСТІ

СОКАЛЬСЬКІ ШАШКІСТИ – ТРЕТІ В ОБЛАСТІ

3-4 лютого в місті Турка змаганнями з шашок розпочалися ХХVІІ обласні комплексні спортивні ігри Львівщини, ХІ обласні ігри ветеранів спорту (вік учасників від 40 років і старші) та ІV спортивні ігри серед осіб з інвалідністю (за нозологіями: з вадами зору, слуху і ураженням опорнорухового апарату). У програму комплексних спортивних ігор Львівщини, входить 20 видів.

Позмагатись за шашківницею прибула рекордна кількість команд міст, районів та об’єднаних територіальних громад області – 46, серед них: дорослих – 20 команд, ветеранів – 18 команд та 8 команд центрів «Інваспорт». На попередніх змаганнях минулого року в Турці було 41 команда, у 2016 році у Новому Роздолі – 27 команд.

На урочистому відкритті змагань багаточисельних учасників привітали заступник голови Турківської райдержадміністрації Юрій Лило, директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович, президент федерації шашок Львівщини Іван Ільницький, завідувач сектору молоді і спорту Турківської райдержадміністрації Василь Поточний та художній колектив Турківського районного народного дому «Бойківські переспіви».

Серед дорослих Сокальський район (Ігор Юхновський, Андрій Салига, Олена Біленька) посів третє місце, набравши тринадцять очок.
Всі переможці та призери змагань нагороджені кубками та медалями.
Наш кор.