Головна Спорт Спортсмени Сокальської ТГ з шахів Володимир Корчевський і Максим Монянчин вибороли по­чесне...

Спортсмени Сокальської ТГ з шахів Володимир Корчевський і Максим Монянчин вибороли по­чесне друге місце у Пустомитах

СЕРЕД ПРИЗЕРІВ І НАШІ ЗЕМЛЯКИ

На базі Пустомитівських ліцеїв №№1 і 2 12 листопада відбулася фінальна частина Других молодіж­них спортивних ігор Львівщини се­ред збірних команд територіальних громад (юнаки та дівчата 2006 року народження та молодші) з восьми видів спорту.

Право позмагатись у фіналі здо­були вісім команд територіальних громад, які напередодні стали най­кращими у зонах «Захід» і «Схід».

На урочистому відкритті спорт­сменів, представників команд віта­ли начальник Управління молоді та спорту Львівської ОДА, за під­тримки якої відбувалися змагання, Роман Хім‘як, Пустомитівський міський голова Олег Серняк, голо­ва Самбірської РДА Іван Ільчишин. Хвилиною мовчання присутні вша­нували пам’ять загиблих Героїв.

Вражає географія представле­них команд – було охоплено грома­ди від Борині до Сокаля, від Яво­рова – до Миколаєва. Загалом на різних етапах змагань взяло участь 20 колективів, понад 800 учасників.

Спортсмени Сокальської ТГ з шахів Володимир Корчевський і Максим Монянчин вибороли по­чесне друге місце. Команда з во­лейболу фінішувала третьою. Честь Сокальської ТГ захищали Руслан Антонюк, Артем Пігрух, Вадим Рос­совський, Вадим Когут, Арсен Смулка, Анатолій Бавдис, Микола Гето, Дмитро Яцентюк, Максим Гушта, Максим Назар. Тренер – Степан Кулик.

 

* * *

Відбувся заключний вид облас­них комплексних змагань Львівщи­ни. В змаганнях з настільного те­нісу за нагороди боролись 24 команди територіальних громад області.

У трьох категоріях переможцями стали: серед дорослих – Жовків­ська, Самбірська та Миколаївська громади.

Серед ветеранів – Бродівська, Новороздільська, Великомостів­ська. Сокальська команда (Марія Поліщук, Ярослав Плетінка, Воло­димир Михальов) була восьмою.

Серед людей з інвалідністю – Новороздільська, Сокальська, Ми­колаївська громади. Сокальську команду з інваспорту представля­ли Ігор Юськів і Юрій Богайко, які зайняли друге місце. Молодці!

Вітаємо переможців і призерів! А також усіх учасників, адже голов­не – не перемога, а участь. Бажа­ємо нових спортивних досягнень.

Марія МАРТИНЮК,
головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Сокальської міської ради.