Головна Спорт Спортивні новини громади

Спортивні новини громади

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ ЗМАГАНЬ

У Червонограді про­во­дився Відкритий чемпі­онат міста з плавання серед учасників 2009-2010 та 2011 років на­родження і молодші.

У змаганнях взяли участь понад 180 учасників з міст Вин­ники, Дрогобич, Львів, Луцьк, Ко­вель, Сокаль, Чер­во­­ноград.

Учні ДЮСШ «Со­коляни» зай­­няли такі міс­ця: Софія Сташ­кевич на дистан­ції
50 м брас – третє, Сер­гій Ва­щук на дис­танції 50 м батер­фляй – перше, на дистан­ції 100 м батерф­ляй – та­кож фіні­шував пер­­шим, Максим Шумик на дистанції 50 м вільний стиль був третім.

Тренер-вик­ладач: Олег Пов­зун.

 

* * *

У спортивному залі ДЮСШ «Соколяни» прово­дився баскетбольний турнір па­м’яті тренерів Віталія Григоровича Дриги та Богда­на Михайловича Вась­ківа се­ред дівчата  2010 р. н. і мо­лодші.

Перше місце у волейболіс­тів  у м. Львів, друге – Сухо­доли, третє – ДЮСШ «Соко-ляни».

Тренер-викладач Ірина Лучкова.

Бажаємо нових перемог!

* * *

У м. Трускавець відбувся міжобласний турнір з пла­вання «Трускавецький пролі­сок» серед учнів 2012, 2013, 2014 р. н. і молодші.

У ньому взяли участь ко­манди міст: Винники, Дрого­бич, Долина, Рогатин, Краси­лів, Луцьк, Львів, Сокаль, Трускавець, Червоноград.

Учні ДЮСШ «Соколяни» зайняли такі призові місця: Надія Настин – 100 м батер­фляй – друге; Олександра Кошіль – 100 м батерфляй  – третє; Данило Кулієвич  – 100 м вільний стиль – друге; Анастасія Андрієвська – 100 м вільний стиль – друге, Дарина Слободян – 100 м вільний стиль – третє, 50 м батерфляй – друге; Софія Сташкевич – 50 м брас  – третє; Марія Кутинська – 50 м брас – третє.

 

* * *

У Червонограді відбувся традиційний Міжобласний легкоатлетичний турнір
серед учнів 2010-2011 та 2012-2013 р. н., при­свячений Шевченківським дням.

В змаганнях взяли участь команди міст: Нововолин­ська, Червонограда, Сокаля.

За підсумками змагань учні ДЮСШ «Соколяни» зайняли такі призові місця: Максим Марчук  – на дистанціях в бігу 20 метрів – пер­ше, 300 метрів – пер­ше; Данило Дмухов­ський – в бігу 20 мет-рів – друге; Настя Сенчина – в бігу 20 метрів – третє, 20 метрів з бар’єрами – перше; Вероніка Ми­халевська – в бігу 20 метрів з бар’єрами – друге; Софія Денис – в бігу 20 метрів з бар’єрами – друге, 300 метрів – перше.

В естафеті 4х100 м команда дівчат (Ве­роніка Михалевсь­ка, Евеліна Ярощук, Софія Денис, Настя Сенчина) фіні­шувала третьою.

Тренер-викладач: Олена Кретів.

 

ЮНІ ШАХІСТИ З ВЕЛИКИХ МОСТІВ

Приємні спортивні новини у Великомостівській громаді. Юні шахісти Велико­мостівський ЦДЮТ Юрій Сас, брати Олег і Орест Калитов­ські, під керівництвом Юрія Кірика, протягом 2023 року перемагали у всіх шахових змаганнях, в яких брали участь. А це турніри: па­м’яті І. Кірика (м. Великі Мости), обласні турніри до Дня захисту дітей і до Дня Конституції (м. Чер­воноград), а також міжоб­ласний «Різдвяні зустрі­чі» (м. Соснівка).

Юрій проходив відбір, а Олег та Орест пройшли відбір на фінал. На жаль, Олег через хворобу не зміг взяти участь у фіна­лі, а Орест в фіналі прор­вався на 17 позицію в топ 20 кращих 3 – розрядни­ків України з 70 на Всеук­раїнському турнірі «Мор­шин – Гран Прі-2023»!

Голова Великомостівської міської ради Ярослав Ройко та керівник КУ «Спорт для всіх» Мирослав Гбур відзна­чили їх перемоги та внесок у розвиток спорту у громаді та нагородили грамотами за активну участь і високі ре­зультати в змаганнях з шахів у складі команд Великомос­тівської міської ради.

Наш кор.