Головна Спорт у Львові відбулася обласна спартакіада серед дітей працівників закладів охорони здоров’я області

у Львові відбулася обласна спартакіада серед дітей працівників закладів охорони здоров’я області

На базі спортивного комплексу «Динамо» у Львові відбулася обласна спартакіада серед дітей працівників закладів охорони здоров’я області.

Змагання проходили у формі естафет «Веселі старти», а також конкурсів з дартсу та з елементами спортивних ігор та гімнастичних вправ. Змагалися дитячі команди у складі трьох дівчат та трьох хлопців віком до 12 років – дітей працівників закладів охорони здоров’я Львівщини.

В них, завдяки адміністрації Сокальської ЦРЛ (головний лікар Роман Швед) та профспілки працівників медичних установ району (голова Андрій Наконечний), взяли участь і діти медиків зі Сокальщини: Вікторія Волчок, Мілана Руденко, Максим Халанія, Дарія Воробець, Тарас Новосад, Віталій Корінецький.

Перемогу здобули діти з Дрогобича, на другому місці – з Миколаєва, третьому – з Городка. Загалом змагалося 12 команд дітей працівників закладів охорони здоров’я з різних районів Львівської області.

Юні сокальчани посіли шосте місце, їх нагороджено пам’ятними медалями та подарунками. А призери відзначені путівками в санаторій «Скадовськ» (Херсонська область).

Юлія ВОЛЧОК, сестра медична дитячої консультації Сокальської поліклініки.