Головна Спорт У спортивній залі Рава-Руського професійного ліцею відбулися новорічні змагання

У спортивній залі Рава-Руського професійного ліцею відбулися новорічні змагання

А ПОДАРУНКИ УСІМ…

У новорічних змаганнях у спортивній залі Рава-Руського професійного ліцею взяли участь команди сіл Річки, Забір’я, Карів, міст Рава-Руська, Угнів та збірної Белзької ОТГ. Гостями дитячого футбольного турніру були дві команди ЛДЮФК «Галичина» м. Львів – футбольного клубу, який ще з початків заснування Незалежності України, наполегливо працює з відмінними показниками у спортивному вихованні дітей та молоді. Усього прибуло вісім команд учасників.

Беручи до уваги те, що сільських спортсменів, бажаючих взяти участь, було набагато більше, засновники змагань прийняли рішення за­просити тих дітей, котрі більше потребують допомоги, уваги та підтримки.

Учасникам новорічних святкових змагань, а це 60 дітей 2007-2010 р. н., вручили солодкі подарунки від організаторів. Подарунки також отримали також й ті діти, які через обставини не змогли бути присутніми на святі.

Футбольний дитячий турнір викликав неабияке зацікавлення серед підростаючого покоління Белзької та Рава-Руської ОТГ, і вказує, що такі змагання важливі для розвитку добросусідства прикордонних районів.

У планах, проведення у найближчому часі ще одного турніру.

Віктор ТУРІЙ.