Головна Спорт Успішний виступ сокальських легкоатлетів

Успішний виступ сокальських легкоатлетів

11 березня у Львові проходив ХVІІ Всеукраїнський юнацький турнір з легкої атлетики, присвячений пам’яті Я. Тягнибока та відкрита першість

ЛОО ВФСТ «Колос» під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?»
Змагання проводились у двох вікових категоріях: 2000 рік народження і молодші та 1999 р. н. та старші.
В змаганнях взяли участь учні відділення легкої атлетики ДЮСШ «Соколяни» 2000 р. н. і молодші – тренери Олена Кретів та Марія Пікунова.

Найкращий результат в стрибках в довжину продемонстрував Юрій Генташ, стрибнувши 5 м 75 см і виборов перше місце, а Олександр Чигур, стрибнувши 5 м 55 см, посів четверте місце.
В бігу на 400 м бронзовою призеркою стала Христина Василяшко, на 800 м – Левко Кішовар посів четверте місце, на 60 м серед юнаків успішно виступили Віталій Найдич, Ігор Грисюк та Андрій Леськів; а серед дівчат результатом порадувала Ірина Костишин та Каріна Гоба.

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками від організаторів турніру.
Вітаємо учасників турніру та їх тренерів з успішним виступом та бажаємо легких стартів і нових перемог.

У ПРИЗЕРАХ…

У смт. Добротвір, відбувся традиційний турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений третій річниці Революції Гідності. В ньому взяли участь спортсмени з Вузлового, Сокаля, Червонограда та Добротвора.

До складу нашої команди увійшли Ольга Твердовська, Людмила Грабова, Марія Новосад, Оксана Зайцева, Яна Боровицька, Ірина Сідельник та Тетяна Стружук.
В результаті підсумків турніру третю сходинку п’єдесталу посіла команда з Вузлового, сокальчанки (на фото) – другі, а перемогу святкувала команда з м. Червоноград.

Мар’яна КОПЕЙКА, головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації.