Головна Спорт В Белзі провели легкоатлетичний турнір пам’яті вчителя та тренера Степана Лапського

В Белзі провели легкоатлетичний турнір пам’яті вчителя та тренера Степана Лапського

13 вересня, чудовим закінченням Олімпійського тижня у Белзькому опорному закладі середньої освіти ІІІІ ст. стало проведення 10го ювілейного легкоатлетичного турніру пам’яті вчителя та тренера Степана Лапського.

З вітальним словом до учасників змагань звернулись начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА Мар’яна Копейка та директор Центру обслуговування закладів освіти Микола Мисак. У турнірі взяли участь 9 команд шкіл Белзького округу: Угнівської, Низівської, Белзької, Стаївської, Себечівської, Домашівської, Острівської, Мурованської та Хлівчанської. Склади команди – шість учасників – троє хлопців і троє дівчат – по двоє з сьомого, восьмого та дев’ятого класів.

Юні спортсмени змагалися в стрибках у довжину, бігу на 60 м, а завершальним етапом стала естафета, за підсумками якої визначили переможця. В результаті цікавої та напруженої боротьби перемогу святкувала команда Белзького ОЗЗСО ІІІІ ст., друге місце посіла команда Угнівської ЗШ ІІІІ ст., а третє – спортовці Низівської ЗШ ІІІ ст.

Вітаємо всіх учасників змагань, бажаємо нових звершень і перемог!

Мар’яна КОПЕЙКА, начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА.