Головна Спорт В школі у Сокалі відбувся районний етап Всеукра­їнського фестивалю «Мама, тато, я...

В школі у Сокалі відбувся районний етап Всеукра­їнського фестивалю «Мама, тато, я – спортив­на сім’я»

«МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я»

На спортивній базі Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4 1 березня відбувся районний етап Всеукра­їнського фестивалю «Мама, тато, я – спортив­на сім’я», в якому взяли участь вісім сімей (діти 2010 р. н. і молодші).

Змагання включили в себе п’ять ігрових еста­фет: «Мисливство», «Смуга перешкод», «Сла­лом», «Хокей» та «Єралаш».

Після цікавої та емоційної боротьби перемогу святкувала сім’я Віталіни Курівчак – представ­ники Сокальського ліцею №1 ім. Олега Романі­ва, друге місце посіла команда Софії Сташ­кевич (Жвирківська ЗШ І-ІІІ ст.) і на почес­ному третьому – сім’я Вадима Демчини (Со­кальський ліцей № 3).

Переможці та при­зери змагань нагоро­джені кубками, меда­лями та грамотами сек­тору молоді та спорту відділу культури, мо­лоді та спорту рай­держадміністрації.

Не можемо обійти увагою і сім’ї Софії Гаврилюк (Сокальсь­кий ліцей №1), Матвія Герасимчука (Сокаль­ський ліцей №3), Аліни Кінах з Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №5, Данила Пехника та Софії Лози зі Жвирківської ЗШ І-ІІІ ст., які склали гідну кон­куренцію нашим переможцям.

Отже, за результатами районного етапу, на обласних змаганнях Всеукраїнського фестива­лю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 14-15 березня в Сокалі, наш район представлятимуть сім’ї Курівчак та Сташкевич.

Бажаємо їм легких стартів та впевнених перемог!