Головна Спорт В Сокалі провели відкритий шаховий турнір в честь Героїв Небесної сотні

В Сокалі провели відкритий шаховий турнір в честь Героїв Небесної сотні

24 лютого в міському шаховому клубі ім. Бориса Балашова Сокальська районна федерація шахів провела відкритий шаховий турнір в честь Героїв Небесної сотні, в якому взяли участь 12 шахістів Сокальського району і м. Червоноград.

Перед початком турніру на пропозицію голови федерації Богдана Тракала присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні хвилиною мовчання.
Майже всі учасники мають I розряд з шахів, тому були цікаві поєдинки і неочікувані результати. Внаслідок напруженої боротьби перше місце здобув шахіст із м. Червоноград Андрій Кіх. Друге місце за неодноразовим чемпіоном Сокальського району Віталієм Курило і на третьому місці – шахіст із м. Червоноград Віктор Котовський.

Призери змагань нагороджені грамотами відділу молоді і спорту Сокальської РДА.
Також в ці дні проходить районний чемпіонат з шахів. На ньому після восьми турів впевнено лідирує Віталій Курило. Лідера переслідують сокальські ветерани з шахів: Богдан Тракало, Ярослав Тимошенко, Степан Журовський.

Хочу нагадати всім любителям шахів: кожну неділю на стадіоні «Сокіл» в м. Сокаль з 14.00 год. працює шаховий клуб. Будь ласка, приходьте у шаховий клуб.

Петро КУРИЛО